BURSA / NİLÜFER - Doğanköy İlkokulu

Kas

Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine diş sağlığı ve bakımı konusunda sunum yapıldı.Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz...

Ekm

Okulumuz 4.sinif öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi kapsamında "Geçmişimi Öğreniyorum" ünitesi içinde geçen kavramları somutlastirmak adına Milli Kültürümüz sergisini hazırladılar.

Ögrenciler, eskiden kullanılmış olan ev eşyalarıni, aksesuarları, aletleri kina ve düğünlerde kullanılan kıyafetleri yakından görme fırsatı buldular.

Sergiyi beğeniyle gezen okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Şeyma Ayaz ve öğrencilerine teşekkür etti.

May

3-A Sınıfı Öğrencilerimiz Planetaryum da Bir Astronot'un Uzay Yolculugu gösterimini  izledi. Deney düzenekleri ne dokunarak, yaparak, yaşayarak bilim serüvenine katıldılar. Ahsap atölyesinde  Satürn  anahtarlık tasarlayıp hazırladılar. Basınçla ilgili bir Deney gosterimini izleyip günlük hayatlarındaki örneklerle konuyu pekistirdiler.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR- GE  birimi ile birlikte hastane sınıfları tarafından yürütülen  " Yarınlara Işık Ol" e- twinning  projesi tüm hızıyla devam ediyor.